SEMNAŢI PETIŢIA ONLINE
PENTRU OPRIREA
PERSECUŢIEI ASUPRA
FALUN GONG ÎN CHINA:
SEMNAŢI PETIŢIA ONLINE
PENTRU OPRIREA
PERSECUŢIEI ASUPRA
FALUN GONG ÎN CHINA:
apel.FalunDafaRomania.net
"În faţa unei brutalităţi atât de înspăimântătoare, sub cel mai puternic regim autoritar al lumii care îţi desfăşoară în plină forţă aparatul represiv împotriva lor, practicanţi Falun Gong... au răspuns cu una din cele mai ample şi originale mişcări non-violente pe care omenirea le-a văzut vreodată."
--
"Astăzi, practicanţii Falun Gong rămân printre grupurile cele mai persecutate din China."
— Amnesty International
Comunicat de Presă

Linkuri:

Din Romania:

->ro.clearharmony.net

Site de stiri despre Falun Dafa din Romania, Europa si intreaga lume

->falundafaromania.net

Site introductiv despre practica Falun Dafa. Puteti gasi cartile Maestrului Li Hongzhi, prezentarea video a exercitiilor, tot ce trebuie pentru cei ce vor sa devina practicanti.

->www.epochtimes-romania.com

Editia in limba romana a ziarului online The Epoch Times, ziar international care ofera pe langa altele si stiri necenzurate despre China.

Din lume:

->www.clearharmony.net

Stiri despre Falun Dafa si persecutia din China si evenimentele din Europa si intreaga lume.

->www.clearwisdom.net

Site-ul principal in limba engleza cu stirile ultimelor evenimente legate de Falun Dafa din intreaga lume, in special persecutia din China. Aici se gasesc si multe articole de sinteza despre persecutia din China, o galerie de poze si altele.

->Falun Gong Human Rights Working Group

Site-ul unei organizatii de drepturile omului cu scopul de investigare a persecutiei Falun Gong. Contine multe articole bine documentate si bine scrise.

->Coalition to Investigate the Persecution of Falun Gong in China

www.cipfg.org. Cea mai activa organizatie de drepturile omului cu privire la persecutia Falun Gong. CIPFG organizeaza in prezent Torta Drepturilor Omului, o torta ce merge prin lume in paralel cu Torta Jocurilor Olimpice. De asemenea, strange in prezent semnaturi pentru oprirea persecutiei Falun Gong pana la Jocurile Olimpice din august 2008 Beijing. CIPFG este format si sustinut de multe VIP-uri cu greutate in politica internationala.

->fgmtv.net

Site specializat pe filme si materiale video despre Falun Dafa si persecutie. Aici puteti gasi "Cele Noua Comentarii" in format video DVD, in limba engleza.

->Cele Noua Comentarii

Un material foarte bine documentat care prezinta istoria comunismului in China. Poate fi gasit si in limba romana pe site-ul www.epochtimes-romania.com. Cititorul va ajunge sa inteleaga mai bine natura comunismului in general si va putea raspunde singur la intrebarea: "De ce este persecutata in prezent Falun Dafa?"

->Epoch Times

Un ziar online international, cu filiala si in Romania. Prezinta stiri despre persecutie si activitatile comuniste chineze in general. Stirile prezentate nu sunt cenzurate de comunistii chinezi, de aceea a ajuns sa fie o sursa de baza pentru informatiile curente despre China. O actiune interesanta organizata de Epoch Times este cea prin care se ofera posibilitatea de a renunta la calitatea de membru a partidului comunist chinez. Pana acum au fost inregistrate peste 30 de milioane de demisii, din totalul de 60 de milioane de membri cati erau initial.

->New Tang Dynasty Television

Post de televiziune in SUA, ce prezinta stiri necenzurate despre China. Un eveniment deosebit organizat de NTDTV este spectacolul Shen Yun, realizat de trupa Divine Performing Arts in turneu international, fiind aplaudati si in Romania, la Teatrul National in aprilie 2008.

->www.falunart.org

Site cu opere de arta realizate de practicanti Falun Dafa.

Rapoarte independente despre persecutie

->BLOODY HARVEST - Revised Report into Allegations of Organ Harvesting of Falun Gong Practitioners in China

Raport realizat de fostul membru al parlamentului canadian David Kilgour si avocatul de drepturile omului David Matas despre traficul cu organe ale practicantilor Falun Gong in China.

->Amnesty International

O serie de rapoarte despre cazuri de practicanti Falun Gong persecutati in China.

->Rapoarte ONU

O serie de rapoarte si articole ONU despre persecutia Falun Gong. O selectie a ultimelor rapoarte pe 2008 despre tortura si libertatea credintei puteti gasi aici.

-