SEMNAŢI PETIŢIA ONLINE
PENTRU OPRIREA
PERSECUŢIEI ASUPRA
FALUN GONG ÎN CHINA:
SEMNAŢI PETIŢIA ONLINE
PENTRU OPRIREA
PERSECUŢIEI ASUPRA
FALUN GONG ÎN CHINA:
apel.FalunDafaRomania.net
"În faţa unei brutalităţi atât de înspăimântătoare, sub cel mai puternic regim autoritar al lumii care îţi desfăşoară în plină forţă aparatul represiv împotriva lor, practicanţi Falun Gong... au răspuns cu una din cele mai ample şi originale mişcări non-violente pe care omenirea le-a văzut vreodată."
--
"Astăzi, practicanţii Falun Gong rămân printre grupurile cele mai persecutate din China."
— Amnesty International
Comunicat de Presă

Practicanţi Falun Gong cumpăraţi şi vânduţi ca sclavi (Partea 2)

Adevărul despre fabricile secrete din închisorile Chinei

de reporter Clearwisdom He Yu

(Clearwisdom.net) Partidul Comunist Chinez (PCC) a declarat lumii, "Nici o altă ţară din lume nu poate livra produse de export într-un mod atât de rapid, cu preţuri atât de mici şi calitate atât de bună ca şi China". PCC a admis "Mâna de lucru ieftină este factorul cheie care face produsele chinezeşti foarte competitive". Dar societatea internaţională nu realizează că partidul comunist chinez foloseşte sclavi aproape gr atuit în sistemul de închisori pentru a concura cu alte ţări.

În acest moment, câteva milioane de sclavi moderni în mai mult de 1000 de închisori şi lagăre de muncă din China lucrează zi şi noapte în condiţii periculoase sănătăţii şi vieţii. Sclavii care se îmbolnăvesc de tuberculoză, boli de piele, hepatită şi boli venerice nu sunt izolaţi şi trataţi eficient. Ei sunt forţaţi să continue să muncească. Produsele făcute de aceşti muncitori includ jucării, lenjerii de pat, haine la modă, lenjerie intimă, vată , scobitori, beţe de mâncat de unică folosinţă şi altele. Produsele făcute cu munca forţată, care erau otrăvitoare sau infestate sau de proastă calitate, au fost vândute în întreaga lume şi au intrat în casele a milioane de oameni.

Unele din produsele ...
Unele din produsele pe care practicanţii Falun Gong sunt forţaţi să le fabrice

Sub politica de genocid dusă de partidul comunist chinez împotriva practicanţilor Falun Gong, închisorile şi lagărele de muncă forţată folosesc munca forţată extrem de intensiv şi tortura brutală pentru a distruge corpurile şi minţile practicanţilor Falun Gong pentru a-i determina să renunţe la credinţa lor în "Adevăr-Compasiune- Toleranţă ". Căutând pe site-ul clearwisdom.net pot fi găsite peste 5000 de articole expunând persecuţia practicanţilor Falun Gong care se întâmplă în aproape toate provinciile ţării, municipalităţi şi regiuni autonome. Dar acestea sunt doar o mică porţiune din totalul de cazuri. Sub cenzura PCC şi propaganda înşelătoare, mult mai multe crime sunt încă ascunse.

Partidul comunist chinez foloseşte falsa aparenţă a creşterii economice şi produsele ieftine ca o armă pentru a seduce guvernele şi companiile să ignore persecuţia brutală asupra Falun Gong în China. Din păcate, unele companii ajută PCC să facă rău. PCC înşeală de asemenea mediul de afaceri şi publicul, care nu ştiu despre persecuţie. Ei cumpără fără ştiinţă produse fabricate cu muncă forţată de la PCC, făcându-i participanţi la persecuţia unei credinţe drepte şi a drepturilor omului.

Shanghai "Metropola internaţională" foloseşte cu brutalitate sclavi de muncă în închisori şi lagăre de muncă forţată

Shanghai, aşa numita "metropolă internaţională" este folosită de PCC pentru a fabrica minciuna cum că "acesta este cel mai bun moment al drepturilor omului în China". Dar în interiorul închisorilor şi a lagărelor de muncă forţată, încadrate la exterior de frumoase privelişti cu flori şi iarbă verde, au fost construite multe fabrici de închisori. Toate fabricile încalcă drepturile omului şi regulile World Trade Organization. Mulţi sclavi de muncă moderni sunt forţaţi să muncească foarte greu la liniile de asamblare din fabrici. Pentru a evita monitorizarea internaţională prin satelit, închisorile şi lagărele de muncă folosesc camioane de marfă acoperite pentru transportul de materii prime şi produse. Traficul camioanelor de marfă de la fabricile închisorilor este la fel de mare ca la fabricile obişnuite din Shanghai.

Muncitorii din închisori nu au permisiunea de a dormi dacă nu îşi termină sarcina de muncă. Este foarte întâlnit cazul de a deţine muncitorii şi după ce li se termină perioada de închisoare. Muncitorii sunt deseori pedepsiţi cu bastoane electrice. Ei sunt forţaţi să se alinieze, iar gardienii închisorii îi bat pe rând cu bastoanele electrice. Uneori poliţia a folosit şi 8 bastoane electrice pentru a lovi capul şi spatele unui muncitor. Se întâmplă deseori ca unii muncitori să nu mai îndure tortura brutală şi să se sinucidă. Gardienii închisorii fac afirmaţiile: "Închisorile sunt baza fabricării bunurilor de export. Dacă nu vă terminaţi sarcinile la timp şi întârziaţi livrarea faţă de contract, nici să nu visaţi să ieşiţi de aici în viaţă!" .

Peisajul frumos al i...
Peisajul frumos al intrării principale din închisoarea de femei din Shanghai
Vedere din spatele &...
Vedere din spatele închisorii de femei din Shanghai

Închisoarea de femei din Shanghai se concentrează în primul rând pe producerea şi exportul de jucării de pluş, tricotaje şi ţesături de lână. Companiile majore care au lucrat cu închisoarea includ Shanghai Haixin Toy Limited Company, CE Toy Limited Company şi altele.

Închisoarea Tilanqiao din Shanghai este numită "închisoarea de 100 de ani". A fost construită în 1901 şi a fost apoi lărgită şi reconstruită. În acest moment complexul închisorii are mai mult de 10 clădiri. Din cauza construcţiei solide şi a mărimii sale, închisoarea a fost denumită "închisoarea numărul 1 din estul îndepărtat". Închisoarea are peisaje cu multe flori şi iarbă verde. PCC a cheltuit de asemenea mulţi bani pentru a construi un muzeu al îmchisorii pentru a înşela publicul. Dar este greu pentru oameni să îşi imagineze că această închisoare cu aspect de grădină este de fapt iadul pe pământ.

Organizarea în...
Organizarea închisorii Tilanqiao din Shanghai

Al patrulea district din închisoarea Tilanqiao este o fabrică de haine de export înconjurată de ziduri înalte şi garduri electrice. Produce multe tipuri de haine tricotate şi alte feluri de cămăşi, haine şi lenjerie intimă. La exterior este cunoscută drept "fabrica de haine Shenjiang". Multe companii de export din Shanghai trimit comenzi direct către această fabrică. În 2001, muncitorii din această fabrică au fost forţaţi să muncească peste 15 ore pe zi pentru a termina o comandă urgentă de uniforme de poliţie pentru 6 provincii şi un oraş din estul Chinei. Conform cu ziarul intern al biroului de administrare al închisorilor din Shanghai şi al biroului de muncă forţată "Înăuntrul şi în afara zidurilor", această fabrică deţine echipamente avansate de import şi are capabilitatea de a produce 400 000 de piese de îmbrăcăminte pe an. În 2005, producţia anuală era de 5.88 milioane de yuan, iar profitul era de 4.84 milioane de yuan.

Primul district se concentrează în principal pe producţia masivă de multe tipuri de transformatoare folosite pentru echipamente electrice de export, cum ar fi computere, electrocasnice şi alte produse electronice. Al doilea district era locul unde iniţial erau deţinuţi cei pedepsiţi la moarte. Acum acolo sunt deţinuţi separat şi practicanţi Falun Gong care refuză să renunţe la credinţa lor. Acest district este folosit în principal pentru împachetarea săpunurilor de export şi a altor necesităţi zilnice. Al zecelea district este folosit pentru producerea şi împachetarea tuturor tipurilor de eşarfe şi batiste. Districtele şase, şapte şi opt au de asemenea diferite linii de producţie.

Închisoarea a stabilit politici pentru încurajarea gardienilor să persecute practicanţii Falun Gong. Gardienii închisorii pot primi un bonus de 4000 yuan dacă "transformă" un practicant Falun Gong şi îl forţează să scrie o scrisoare de garanţie sau o "afirmaţie de pocăinţă" pentru a renunţa la Falun Gong. Gardianul va fi de asemenea promovat sau i se va da o casă dacă "transformă" trei sau patru practicanţi Falun Gong. Sub influenţa acestor politici, poliţia închisorii a folosit tot felul de metode brutale pentru a persecuta practicanţii Falun Gong. Ei au folosit de asemenea reduceri de sentinţă şi reduceri de sarcină de muncă pentru a-i determina pe deţinuţii criminali din închisoare să îi monitorizeze şi să îi persecute pe practicanţii Falun Gong.

Practicanţii care rămân fermi în credinţa lor în "Adevăr-Compasiune-Toleranţă" şi refuză să facă muncă forţată sunt izolaţi într-o cuşcă de 3 metri pătraţi. Sunt forţaţi să şeadă pe un scaun foarte îngust 15 ore pe zi. Nu li se permite să închidă ochii sau să se mişte. Dacă nu renunţă la credinţa lor, ei vor fi forţaţi să stea aşa în fiecare zi pentru mulţi ani. Fesele multor practicanţi s-au inflamat ca rezultat al acestei torturi. Lenjeria intimă este îmbibată cu sânge şi se lipeşte de corp. Dacă şi-o dau jos, o parte din carne se desprinde din corp. Poliţia închisorii foloseşte aceste metode brutale pentru a frânge voinţa practicanţilor.

Mulţi practicanţi Falun Gong fac greva foamei pentru a protesta persecuţia ilegală. De exemplu, câştigătorul olimpiadei de chimie naţională din China şi a olimpiadei naţionale de matematică, dl. Qu Yanlai, a pornit greva foamei din prima zi de închisoare. Până acum au trecut 5 ani de greva foamei. Gardienii îl torturează brutal hrănindu-l forţat. Au dat intenţionat găuri în jurul stomacului dlui Qu cu un tub de hrănire de plastic şi i -au cauzat sângerări ale stomacului pentru mai mult de 4 luni. După această tortură, gardienii l-au târât în sus şi în jos pe scări de beton, jupuindu-i pielea şi carnea de pe picioare până la os. L-au lovit pe dl. Zhou Bin în partea de jos a corpului şi au ordonat deţinuţilor să sară peste gleznele lui. Ca rezultat al acestui abuz, organele genitale şi gleznele i-au fost rănite serios. Practicanţii Xiong Wenqi şi Du Yan au fost legaţi de pat pentru un timp foarte lung şi hrăniţi forţat în pat. Din cauza acestei torturi, esofagul lor sângera sever, iar muşchii din braţele şi picioarele lor s-au atrofiat serios. Zhang Yiming a fost forţat să stea cu o oală de noapte pe cap o perioadă lungă de timp. Persecutorii l-au torturat şi mai mult apăsându-i capul în oala de noapte.

Practicanţii care au refuzat să fie "transformaţi" şi să muncească în lagărul de muncă nr. 3 din oraşul Shanghai au fost transferaţi la spitalul Qingpu. În octombrie 2003, Lu Xingguo a fost bătut până la moarte la o oră după sosire. Corpul lui era desfigurat. Nu mai avea buze şi dinţi în gură. Gâtul lui era acoperit de sânge. Guo Jinfu a fost bătut cu 5 bastoane electrice în acelaşi timp, până când nu a mai putut să îşi controleze vezica şi intestinele.

Muncă sângeroasă de sclavi în spatele unei mărci de renume internaţional

Xinjiang Tianshan Wooltex Stock Co. Ltd. este primul joint-venture dintre China şi străinătatea în domeniul textilelor de lână din China, având capital de la patru companii, incluzând Urumqi Woolen Textile Co., Hong Kong Tianshan Woolen Textile Co. Ltd. (care constă din Hong Kong Peninsula Knitting Co. Ltd., Dongyang (Japonia) Spinning Industry Co. Ltd.) şi Hong Kong International Cotton Industry Co. În 1998 acţiunile companiei au fost listate la bursă. Compania a cumpărat echipament şi tehnologie din Japonia, Germania şi Italia. Experţi din Japonia şi Hong Kong au venit la companie pentru a-i ajuta cu producţia. În prezent, producţia anuală este de 2 milioane de tricouri de lână. Produsele lor sunt exportate în mai mult de 10 ţări şi zone, încluzând Hong Kong, SUA şi Canada.

Începând cu anii '90, pentru a-şi creşte competitivitatea pe plan internaţional, Tianshan Wooltex Stock Co. Ltd. a început să dezvolte legături cu câteva din închisorile şi lagărele de muncă din provincia Xinjiang. Fabricile lor de producere a tricourilor de lână pot fi găsite în lagărul de muncă Wulabo, lagărul de muncă pentru femei, lagărul de muncă Changji, închisoarea nr. 3 şi închisoarea nr. 5 din provincia Xinjiang. După ce PCC a început persecuţia Falun Gong în 1999, o mare parte din practicanţii Falun Gong din provincia Xinjiang au fost arestaţi ilegal. Practicanţii Falun Gong erau ţinta principală pentru munca forţată.

Xinjiang Tianshan Wo...
Xinjiang Tianshan Wooltex Stock Co. Ltd.
Lagărul de munc...
Lagărul de muncă Changji din provincia Xinjiang

Xinjiang Tianshan Wooltex Stock Corporation Ltd. încearcă din răsputeri să acopere această crimă a profitării de pe urma muncii forţate. Marca "Tianshan" a fost identificată drept "o marcă chinezească de prestigiu" de către Administraţia de Stat pentru Industrie şi Comerţ. Produsele "Tianshan" au fost premiate cu Certificatul Calităţii de Stat pentru Scutirea de Inspecţie din 2002 până în 2005. Mai mult, Tianshan Wooltex produce tricouri pentru alte întreprinderi binecunoscute în lume, cum ar fi Banana Republic, Neiman Marcus, Holt Renfrew, Ports, Minimum, Bon Genie, Tutti Colori, Espina, Cream, Anivee F, Son June Wan, French Connection şi altele. Comenzile de la Banana Republic au totalizat peste 200 000 într-un an recent.

Când Tianshan Wooltex primeşte o comandă o trimite mai departe lagărelor de muncă şi închisorilor. Pentru a satisface termenele strânse, gardienii din lagărele de muncă şi închisori deseori îi constrâng pe deţinuţi să lucreze zi şi noapte fără somn. Ei pot doar să aţipească puţin după răsărit pe platforma unde fabrică tricourile. Mulţi deţinuţi lucrează o medie de peste 20 de ore pe zi pentru 10-15 zile consecutiv. Cei mai mulţi dintre ei au picioarele umflate din cauza malnutriţiei şi a condiţiilor extenuante de muncă. Hala de muncă este la doar 200 de metri de cantină, dar cei mai mulţi deţinuţi nu au timp să ia micul dejun. Gardienii aduc de multe ori o găleată de terci de ovăz -- prânzul pentru deţinuţi. Gardienii îi tratează pe deţinuţi drept roboţi, iar când sunt extenuaţi de prea multă muncă, gardienii îi biciuesc pentru a-i forţa să continue.

Gardienii închisorilor sunt extrem de răi mai ales când e vorba de torturarea practicanţilor Falun Gong. Ei îi încarcă pe practicanţii Falun Gong cu sarcini grele de muncă pe timpul zilei şi îi forţează să fabrice tricouri de lână seara, pentru a-i distruge mental şi fizic şi a-i forţa să renunţe la credinţa lor. Dacă un practicant este găsit dormind, ceilalţi prizonieri folosesc ace şi foarfece pentru a-l înţepa, sau îl lovesc cu cărămizi peste piept şi spate. Dacă un practicant nu îşi poate termina sarcina de muncă sau face o greşeală, gardienii îi rup hainele, îl leagă cu cătuşe de o ţeavă de calorifer şi îl bat pe practicant cu bastoanele electrice peste părţile sensibile ale corpului, cum ar fi gât, subsoară, partea de jos a corpului, gură sau urechi. În plus, sentinţa de închisoare a practicantului va fi extinsă. De fiecare dată când inspectorii guvernamentali vin în lagărul de muncă, gardienilor le e frică să nu dezvăluie adevărul practicanţii Falun Gong, aşa că îi închid în subsol sau îi forţează să muncească pe câmp până când pleacă inspectorii.

Eticheta "Made in China" este pătată cu sânge şi lacrimi, dar şi cu viruşi

În închisorile şi lagărele de muncă PCC, deţinuţii şi practicanţii Falun Gong trăiesc în condiţii foarte mizere. Ei sunt hrăniţi cu orez galben mucegăit. Acest orez conţine aflatoxine carcinogenice şi este interzis să fie vândut pe piaţă. Ei trebuie să mănânce acest "orez toxic" şi să facă muncă forţată, aşa că cei mai mulţi devin slabi şi suferă de multe boli. Diferite boli infecţioase sunt răspândite în aceste închisori şi lagăre de muncă forţată, incluzând tuberculoză, hepatită, scabie şi boli cu transmitere sexuală. Nu numai că deţinuţii nu primesc tratament la timp, dar ei sunt forţaţi să muncească cu toţi acei viruşi şi bacterii pe corpurile lor. Ei continuă să coasă lucruri pentru pat, să lipească etichete pe lenjerie, să facă tricouri şi să fabrice animale umplute până când nu mai pot continua.

Pentru a respecta un termen pentru producerea lumânărilor de Craciun in 2001, practicanţii Falun Gong din lagărul de muncă forţată Longshan din oraşul Shanghai au muncit constant de la 7 dimineaţa la 5 după-amiaza în fiecare zi. Ei erau deseori forţaţi să muncească peste program până la 1-2 noaptea. Chimicalele otrăvitoare din ceara colorată emiteau un miros neplăcut. Mulţi oameni s-au simţit slăbiţi, palizi şi au suferit de dureri de cap, pierdere de apetit sau chiar şoc. Practicanţii au fost forţaţi să foloseasc adeziv otrăvitor pentru a produce cutii de plastic pentru lumânări. Degetele lor deseori se inflamau, iar pielea de pe degete se lipea de multe ori de cutiile de plastic.


"Made in Thailand" tipărit pe cutiile pentru lumânările de Crăciun

În iarna lui 2000, practicanţii Falun Gong din lagărul de muncă forţată Masanjia din Shanyang au fost forţaţi să spele pene de pui murdare şi pline de sânge în chiuvetele propriilor lor camere de închisoare. După ce penele au fost uscate în cameră, au fost folosite pentru a face fluturi şi alte obiecte artizanale exportate apoi în SUA. Practicanţilor nu li s-a permis să meargă la culcare până la miezul nopţii. Ei au dormit în camere pline de pene. Nu li s-a dat nici un fel de măşti sau mănuşi, iar aerul din cameră era extrem de greu de respirat.

Exemple de obiecte a...
Exemple de obiecte a...
Exemple de obiecte artizanale fabricate în lagăre de muncă forţată - fluturi de pene şi flori

În martie 2003, lagărul de muncă forţată Jiamusi a acceptat proiecte ilegale de producţie de la o anumită fabrică pentru a face profituri imense. Gardienii lagărului au forţat toţi deţinuţii să fabrice carcase de celulare şi pernuţe de in pentru scaune de maşină conţinând materiale de cauciuc toxic. Mirosurile iritante de la cauciuc s-au răspândit peste tot prin atelier. Gardienii nu au putut să reziste mirosului, aşa că au cerut Biroului Tehnic de Supervizare să trimită oameni să verifice. Rezultatul a fost că nivelul toxic din materialele brute era mult peste standardul industrial şi putea cauza cancer. Produsele fabricate din materiale brute toxice făceau rău consumatorilor. De atunci, gardienii au preferat să stea afară în frig chiar şi în decembrie, în loc să intre în atelier. Dar ei au forţat deţinuţii să lucreze peste program în fiecare zi pentru a respecta cota extrem de ridicată de producţie. Mulţi deţinuţi sufereau de curgerea continuă a nasului, sângerări nazale, ochi umflaţi, bătăi neregulate ale inimii şi dificultăţi de respiraţie. Sănătatea lor a fost sever periclitată. Practicanţii Falun Gong care au protestat această sclavie au fost pedepsiţi de către gardieni. Timpanele unor practicanţi au fost sparte după bătăi crunte. Braţele unor practicanţi au devenit negre de la bătăi. Alţi practicanţi şi-au pierdut vederea din cauza pălmuirilor de către gardieni.

Între 2000 şi 2003, centrul de detenţie juvenil din Beijing deţinea mai mult de 1000 de oameni. 70% dintre ei erau adulţi. Divizia a noua deţinea 50 de practicanţi Falun Gong. Cel mai bătrân avea 72 de ani. Deţinuţii erau f orţaţi să împacheteze beţe de mâncat "sanitare". Cota zilnică era de 10 000 de perechi. Pentru a grăbi împachetarea şi a reduce frecarea mâinilor cu hârtia, deţinuţii de obicei umezeau topuri de hârtie de împachetat în băltoace de apă de pe jos. Unii criminali juvenili chiar umezeau hârtia de împachetat în pantofii lor transpiraţi. Toate persoanele care au împachetat aceste beţe au jurat că nu vor mai folosi niciodată beţe de mâncat "sanitare". Pentru a se folosi de fiecare minut, deţinuţii încercau din răsputeri să bea cât mai puţină apă pentru a nu trebui să se ducă la toaletă. Cu toate că lucrau continuu 15 ore, abia puteau să îşi termine cota. Degetele le crăpau şi sângerau de la abraziunea constantă. Simţeau dureri peste tot prin corp şi nu puteau să se mai ridice în picioare după şezut îndelungat. Sufereau în fiecare minut de dureri extreme.

Divizia a doua din lagărul de muncă forţată pentru femei Zhongba din provincia Guizhou are un atelier specializat în fabricarea mănuşilor de "protecţie". Toate straturile interioare ale mănuşilor de "protecţie" sunt făcute din ţesături contaminate şi aruncate de la case de pompe funebre, spitale şi gropi de gunoi. Aceste materiale reciclate sunt refolosite direct netratate în fabricarea acestor mănuşi. Ţesăturile contaminate sunt extrem de murdare şi pline de pete de sânge, murdărie şi mucegai. Deseori pe ţesături se văd notificări de deces. În aterier aerul miroase urât. Muştele acoperă podeaua, pereţii şi tavanul. Deţinuţii sunt forţaţi să muncească fără protecţie. Mizeria şi petele care priesc germenilor şi viruşilor le umplu gurile şi nasurile şi le acoperă corpurile. Mulţi deţinuţi din divizia a doua suferă de bube ulceroase pe mâini şi picioare, care emit puroi. Infecţiile unor oameni lasă găuri în picioarele lor şi sunt atât de severe încât se vede osul.

Unii criminali din atelierul unei închisori care lucrează pentru Tianshan Wooltex Stock Corporation, Ltd. din Xinjiang ştergeau intenţionat lucrurile cele mai murdare de tricouri în semn de răzbunare. Tricourile trec prin procesul de călcare, astfel că lucrurile murdare şi petele de sânge dispar de obicei după pasul final de producţie. Însă, aceste tricouri încă mai poartă acele blesteme criminale şi sânge contaminat. Criminalii din atelierele de jucării de pluş din lagărele de muncă şi din închisorile oraşului Shanghai îşi vărsau şi ei resentimentul pe produsele pe care le fabricau şi chiar scuipau înăuntrul jucăriilor.

Cum ar putea oamenii de conştiinţă să nu simtă pentru aceşti oameni care sunt forţaţi să depună o muncă atât de chinuitoare şi să nu fie întristaţi de asemenea degradare umană? Cum ar putea ei să nu fie îngrijoraţi faţă de cei ce se "bucură" de produsele făcute în lagărele de muncă forţată?

Efortul de grup poate opri persecuţia Falun Gong şi eradica tumoarea otrăvitoare care este PCC

Recent, produse false, inferioare şi otrăvitoare fabricate în China au fost descoperite în toate ţările, şocând întreaga lume şi atrăgând atenţia lumii. Oamenii lumii încep să caute pentru rădăcina problemei şi să ia măs uri.

Valorile şi credinţele tradiţionale chineze au fost distruse de partidul comunist chinez. Când PCC a mobilizat întreaga aparatură de stat pentru a elimina principiile de "Adevăr, Compasiune, Toleranţă" din inimile oamenilor din China, iar "făcutul banilor" a devenit scopul numărul unu al chinezilor, fiinţele umane au fost reduse la rangul de sclavi şi de sursă pentru recoltarea de organe vii. Se folosesc copii la cuptoare ilegale pentru fabricarea cărămizilor. Lagărele de muncă produc lucruri însângerate. Pieţele sunt pline cu bunuri false, inferioare şi otrăvitoare. Organele practicanţilor Falun Gong sunt extrase în timp ce ei sunt încă în viaţă şi vândute pentru profituri imense. Aceste "grozăvii nemaiauzite" dincolo de imaginaţia oamenilor din întreaga lume se întâmplă în China sub controlul PCC şi se răspândesc în afară, făcând victimă pe toată lumea.

Dacă oamenii lumii acceptă totalitarismul comunist faţă de valorile universale de "Adevăr, Compasiune şi Toleranţă", ei vor promova răspândirea celulelor canceroase care înghit conştiinţa umană şi distrug ordinea economică internaţională. Dacă se va întâmpla asta, ce fel de viitor va mai avea China şi întreaga lume? Noi sperăm că oamenii lumii nu sunt orbiţi de falsele imagini ale prosperităţii economiei Chinei şi nu sunt ispitiţi de profiturile pe termen scurt oferite de PCC. Noi îndemnăm oamenii să recunoască în mod limpede natura malefică a PCC şi să suporte valul demisiilor din PCC, care acum a ajuns la 24 de milioane de oameni. Partidul comunist chinez este pe punctul de a fi scos din rădăcină. În acest moment istoric critic, noi ar trebui să ne alăturăm efortului drept, să cooperăm în oprirea persecuţiei Falun Gong şi să eradicăm PCC - o tumoare otrăvitoare care răneşte toată umanitatea. Haideţi să depunem efort pentru menţinerea dreptăţii şi a conştiinţei.

versiunea în engleză
http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/8/4/88301p.html
http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/8/5/88332p.html

versiunea în chineză
http://www.minghui.org/mh/articles/2007/7/29/159766.html
http://www.minghui.org/mh/articles/2007/7/30/159768.html

[Data: 8/5/2007]

Partea 1

-